Ceremoniekledij Vanwynsberghe


De specialist in verkoop en verhuur van ceremoniekledij te Kuurne.

Bij ons vind je trouwkostuums voor heren (ceremoniekledij, trouwkledij en stadskledij), outfits en maatpakken die verrassend veelzijdig zijn, kostuums voor de bruidegom met de ruimste keuze aan accessoires, smokings, kinderkostuums, kindersmokings, kinderjacquets, rouwkledij en exclusieve jacquets.
 
- Enkel op afspraak -

Kostuum

Kostuum

Binnenkort een feest op de planning? Bij ons vind je een ruim aanbod aan huur- en koopkostuums voor bruiloften, begrafenissen, enz. Ook voor de allerkleinsten hebben we een kostuums en jacquets (2-16 jaar.) Vragen over ons aanbod? Neem hier contact met ons op

Ontdek meer
Jacquet

Jacquet

Een jacquet of habijt huren? We geven je graag persoonlijk stijladvies. Ons aanbod is veelzijdig en we doen er alles aan zodat jij schittert op je trouwdag. Ook voor de allerkleinsten hebben we een kinderjacquet 2-16 jaar. Persoonlijk advies nodig? Ons team staat voor je klaar.

Ontdek meer
Smoking

Smoking

Een smoking huren of kopen doe je niet elke dag. Ons team vertelt je daarom graag wat past bij welke gelegenheid en zorgt voor de juiste accessoiresWij vinden de perfecte smoking voor jou.

Ontdek meer
Wilvorst
Roy Robson
Ascot
Hemley
Ledûb
Eton
Seidensticker
Elsa Coloured Shoes
Leyva
Falke
Tateossian
Lindenmann
Grège